Móniról mondták

A Mónival folytatott beszélgetéseim során olyan új felismeréseket kaptam, illetve meglevőket erősítettünk meg, amelyek mélyen megváltoztatták az önmagamról alkotott képem egyes részeit, és egész más fénybe hoztak másokat. Móni nagyon érzi, melyek azok a pontok, amik fontosak, melyeket kell mélyebben megvizsgálni és a maga kedves, de határozott módján, rávezet, rávilágít a fájó pontokra, azok potenciális megoldásaira. Nagyon hálás vagyok neki, hogy segített átlépni olyan akadályokon, amelyeket egyedül nem, vagy csak hosszú idő alatt tudtam volna magamtól venni. Az egyetlen, amit bánok, hogy nem jóval korábban találkoztunk. ” Endre, programozó-informatikus (44)

Szerintem Móni rendelkezik valami mágikus génnel: mindig olyan kérdést tesz fel a konzultáción, ami eszembe sem jutott volna, és ezzel gyakorlatilag azonnal szállítja nekem a megoldást. Elképesztő mennyiségű időt és “pofont” spórolt már meg nekem ezekkel a kérdésekkel. Voltam más tanácsadónál is, de sokszor csak kiégett emberek ültek velem szemben. Móni más. Ő figyel. Csak rám, és ettől hihetetlen biztonságban érzem magam vele a közös munkában, és ez megmarad a konzultációk közötti időszakokban is. Kiváltság vele dolgozni.” Kovács Orsolya, magán-vállalkozó (43)

“Hálásan köszönöm mindazt a figyelmet, türelmet, nyitottságot, empátiát és eltökéltséget, amivel hozzám viszonyultál! 
Eddig is nagyon stabil támasza voltál az életemnek, hiszen számtalanszor öntéttél belém erőt és hitet, amikor épp csüggedni kezdtem.Az elmúlt hetekben viszont még ezeken túl is kaptam egy olyan pluszt Tőled a beszélgetéseink kapcsán, amikor minden egyes alkalommal jött egy nagyon mély “AHA” érzés, egy olyan erős felismerés, ami adott szituációban valóban a fény, a megoldás felé vezetett engem és segített túl gördülni, tovább lépni a megrekedt élethelyzeteimben. Köszönöm, hogy kívülről rávilágítottál a dolgaimra, hogy olyan kérdéseket és érzéseket ébresztettél bennem, amikre magamtól addig nem gondoltam.Köszönöm, hogy ennyire hiszel bennem!Köszönöm, hogy vagy Nekem!
Marika- irodavezető (45)

“Móni a barátnőm, lassan 30 eve. Egyszer számomra nagyon nehéz lépés előtt álltam. Mintha egy tengeri úszoversenyen akarnék indulni. Ahol tudom, hogy lesznek medúzák, es cápák, meg mély örvények. Bár bevállaltam, de nehéz lesz, nagyon nehéz…Akkor már tudtam, én bizony úszni fogok, mégpedig “tengerben”, vagy tengernyi bajban. Utánam az özönvíz. 
Ekkor hívtam fel Mónit. Csak annyit kértem, hogy segítsen, hogy az örvények ne húzzanak totál le. Valójában a személyes önbecsülésem akartam megóvni. 
Azt kérdezte, van fel órám?Volt. És kaptam egy kérdéssort. Jöttek sorban a kérdések. Nem vártam túl sokat egy fél órás beszélgetéstől. De ezek a kérdések kétségkívül nagyon jól voltak felépítve. Olyan dolgokat mondtam ki válaszként, ami engem is meglepett. 
Megkérdezte tőlem mi lenne maga a csoda? Mi történne most, ha minden a lehető legcsodásabban alakulna. Vágyakozva lefestettem mi lenne az. 
Amikor letettük a telefont felvértezve éreztem magam. Megtettem amit meg kellett tennem.
És mi történt? A CSODA! Amit lefestettem Móninak. Nem úszni segített a tengerben, hanem alámtolt egy csónakot, amiben belesuhantam a naplementébe. 
Talán túlzásnak hangzik, de igaz!!! 🙂 
A beszelgetesünk egész gondolat hullamot indított el bennem, és biztos, hogy más szavakat használtam, jobban kifejeztem magam, tisztábban kommunikáltam, mint  a coach folyamat nélkül, és így sikerült egy nagyon nehéz helyzetet úgy megoldani, hogy nemhogy nem jöttem ki rosszul belőle, de abszolút pozitívan zárult. 
Gondolhatod most, hogy talán csak túlzottan féltem egy helyzettől, es Móni csak megnyugtatott. Talán akkor is minden így történik, ha nem beszélek vele, DE akkor nem lenne az egész további életemre kiható tanulsága a történetnek. A kérdéssor olyan tudattalan bevésődéseket oldott fel, amelyeket tudatosan felismerve soha többé nem engedem, hogy visszafogják az életemet. 
Lehet azt hiszed, azért írok ilyeneket, mert Móni a barátnőm. Pedig akár az, akár nem, ettől függetlenül lenyűgözött engem. 🙂 
Ha el vagy akadva valamiben, vagy megoldás kell egy problémára, én ajánlom próbáld ki milyen utat tud Móni mutatni Neked! Érdemes!! ” Majoros Zsuzsa, magán-vállalkozó (42)

Elérhetőség: 70/ 329 46 48